⊱ Vem jag är

Jag är född i Danmark, i Slagelse år 1950. Min mor var norska, och min far var dansk. Jag föddes med min gåva att kunna kommunicera med andevärlden och det har alltid varit en naturlig del av mig. Jag reste till London 1969 där jag började arbeta i de spiritualistiska kyrkorna i England.”

Jag har fått erkännande för mitt arbete under 40 år och anses som en av de mest begåvade Medierna.

Jag är medlem av The National Spiritualist Union, The International spiritual federation och Institute of Spiritualist Mediums.

Jag reser stadigvarande runt till de spiritualistiska kyrkorna i England där jag arbetar, har workshops håller i bröllopsceremonier, begravningar samt barndop. The Spiritualist Church har sedan 1951 varit ett officiellt erkänt trossamfund i Storbritannien inom The national spiritual union

Jag tar emot tre klienter om dagen, och jag arbetar från mitt hem i Waterloo i London. Hit kommer människor från hela världen och inom alla religioner. Genom privata konsultationer hjälper jag dem med att kommunicera med andevärden, precis som jag också gör i kyrkorna. Jag lever ett hektisk liv där jag reser mycket, både i England, och i hela Norden.

I Danmark har jag medverkat i flera avsnitt i tv-programserierna “Åndernes Magt II og III” (Andarnas makt II och III) och på TV2 Zulu samt i “Fornemmelse for mord” (Förnimmelse av mord) på TV-danmark 2. som också sändes i Norge och Sverige

Jag har gett ut fyra böcker.