Healing

Man kan ikke ignorere hvad naturen kræver, vi er i en fysisk verden uanset om hvor spirituelle vi er. Vi er nødsaget til, at forstå, at vores ånd ikke kan eksistere uden vores krop, kroppen er som et køretøj med indhold. Derfor kræver vores krop, motion, mad, luft, lys og bliver den træt kræver den søvn.

Hvis vi overtræder disse jordlige behov, og ignorere vores krops behov så bliver vi syge. Så skal vi til lægen og have medicin, da dette ofte hjælper den fysiske krop. Men vi er også nødt til at tænke på vores ånd som er forbundet til vores krop.

Ingen Healer eller noget Medium kan overtage en læges plads, men vi kan samarbejde, så vi på den måde når den bedst mulige løsning for patienten.

Vi burde samarbejde mere, og ikke miskreditere lægens ord, vi skal ikke blive vrede, hvis lægerne ikke forstår eller ikke vil acceptere healing eller healeren. Ånderne insistere på at vi skal samarbejde, men ikke i blindhed eller i mistro, vi har altid andre muligheder.

Healing er ikke baseret på tro eller religion, mange kender til ”tro-healing” Hvad har troen med healing at gøre??

Vi har Fjernhealing hvor f.eks. en tanke kan blive sendt uden personens/patientens viden, bare ved at tænke på dem, forbinder du et link og etablere et fundament imellem jer. Ånderne kan rejse via det link for at nå den person som er syg. Det som det betyder er, at du må være tilgængelig som kanal for at sende disse tanker til dem som anmoder om healing – ånderne vil altid samarbejde med dig.

Du vil også indse, at du er nødsaget til, at opnå en form for ”indstilling” (attunement) med dig selv og den åndelige verden. Du bliver stillet ind og dine tankers viden vokser og sendes til ånderne som gør det største arbejde for at helbrede din patient.

Healing kan sendes hele tiden. Alle kan lære det, spørg ånderne om hjælp og gør det bedste du kan. Men husk på, det er ikke altid at du kan helbrede hver eneste menneske som søger en healers hjælp.

HVAD ER SÅ EN HEALER?

En naturlig healer er en person som hele sit liv igennem har følt en naturlig trang til at heale og hjælpe andre mennesker. Det er ofte personer der af profession er læger, homøopater, akupunktører eller anden form for behandlere som føler at det er et kald at hjælpe andre mennesker, det er personer der giver sig selv fuldt ud og som gør det af kærlighed, kærlighed fra hjertet.

Mange af disse personer bruger deres naturlige healingevner sammen med deres lægelige/medicinske lære for igennem den vej at give deres patienter den optimale behandling.

Healing er ikke noget nyt fænomen, healing har altid været tilgængeligt her på jorden, og som vi alle ved var Jesus jo en meget stor healer på din rejser rundt i verden.

Mange healere fortæller ofte at de ikke har mediumske eller psykiske evner, de healer ”bare”, MEN healingen kommer faktisk fra den psykiske energi, det er den samme kanal du åbner op for, og mange healere vil kunne nikke genkendende til at de rent faktisk får det man kalder clairvoyante meddelelser ned når de healer en person, ligeledes kan de opleve at der kommer afdøde ned der gerne lige vil hilse på eller hjælpere fra den åndelige verden der lige har ekspertise på det pågældende område man healer på. Healere er i stand til at anvende de psykiske vibrationer og energier som både medier og clairvoyante også anvender.

Healing skal gives af en person der er sund og rask og i balance med sig selv, en person der ved hvorledes man henter og anvender energierne “udefra”.

.

Healer Dorthe F. Nielsen

Mange af de svar I søger omkring healing kan I finde hos healingogkrystaller.net
Dorthe Fladholt Nielsen arbejder som healer fra sit hjem i London. Dorthes hjertebarn er healingen, og herunder også Fjernhealingen som hun har god erfaring, samt mange gode resultater med. Den clairvoyante og mediumistiske side er noget, der følger med, og som selvfølgelig også er en stor del af hendes personlighed.

Dorthe har en livsholdning i sit arbejde, som – siger hun – jeg har lært af en god veninde: Mindre af mig og mere af ånderne – Og det er udfra det princip hun arbejder. Dorthes arbejde handler om at være en god kanal for den åndelige verden, at hjælpe mennesker på vej, at åbne op for de sider, hvori du kan lære at tage ansvar for dit liv og gå derhen, hvor du gerne vil!

Dorthe underviser gerne i Danmark, Norge og Finland i healing og åndelig udvikling. Ansvar og etik er en væsentlig del i alt, hvad hun arbejder med, der er nemlig kun én, der bærer ansvar i det at arbejde åndeligt med mennesker – og det er ikke ånderne – det er én selv!

.

En fantastisk behandler i Norge! (www.dybdemassasje.no)

I starten af 2005 blev jeg inviteret til Norge, til Frederikstad, for at  lave et workshopseminar omhandlende udvikling for mediumship samt en demonstration af kommunikation i mellem de to verdener.

Jeg ankom til Norge med influenza og 39 i feber, jeg var utrolig dårlig og følte at jeg intet liv havde i mig – jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre så syg var jeg!!

Knut Sørli kom mig straks til hjælp og over 3 dage gav han mig dybdemassasje og healing.  Igennem Knuts massage og healing fandt jeg helbredelse hvor jeg kunne arbejde. Aldrig har jeg været så syg, og samtidig så taknememlig for dette møde. Jeg tror og stoler på Healing, også at Åndeverden sender den hjælp jeg behøver på det tidspunkt hvor jeg arbejder for dem.

Jeg kan varmt anbefale Knut Sørli, han er en af de bedste massører jeg har oplevet og også en fremragende healer. Jeg har flere gange når jeg har været i Norge prøvet hans teknikker som virker helt fantastisk og hurtigt. Knut er utrolig hjælpsom og omsorgsfuld og det er sådan hans behandlinger føles, man mærker det helt ind inde i sjælen hvilken godhed den bliver leveret med, samtidig er Knut utrolig professionel og kan bare sit kram! Knut gav mig min styrke tilbage så jeg kunne arbejde og jeg er dybt taknemmelig over at kende Knut og hans arbejde og vil derfor gerne dele denne oplevelse med alle der læser det.