Marion Dampier-Jeans

Her kan I se forskellige videoklip fra programmet ”Åndernes Magt” til fysisk mediumskab, levitation og dramatisering af ud-af-kroppen-oplevelser.

Zoom meeting – Afterlife Research and Education Institute

 

Wisdom from North

Living a life communicating with Spirits.
An interview in English from 2016 by Jannecke Øinæs, Oslo.
www.wisdomfromnorth.com

 

Bogudgivelse i Sverige

I forbindelse med en bogudgivelse i Sverige i 2017, blev Marion samt nogle andre åndelige medier interviewet.

Interview til P1

Anders Laugesen fra P1 besøger i 2016 mediet Marion Dampier-Jeans i London, for at lave et interview i forbindelse med serien “mennesker og tro”. Lyt med her.

 

 

TV Glad, Aabenraa

Marion i studiet hos Kenn i TV Glad, Aabenraa  d. 8.11.13
Se første afsnit her: http://www.tv-glad.dk/tv/video/aab-00392-01-da-hd4
Se andet afsnit her: http://www.tv-glad.dk/tv/video/aab-00392-02-da-hd4

Marion i studiet

Marion i studiet

En nat med ånderne

Programmet ”En nat med ånderne”, som desværre har fået den officielle titel ”Rædslernes nat” af kanalen 3 puls, var et forsøg på at besøge hjemsøgte steder i Danmark for at skabe en eller anden form for åndelig kontakt eller aktivitet. Programmet har på mange måder været en udfordring for mig, men jeg vil gerne dele netop dette afsnit med jer, da det er et bevis på, hvor langt man kan komme med et åbent sind, viljen til at lære og ved at samarbejde og følge de instruktioner der bliver givet.

I dette afsnit lykkes det især Maria Donna Bjørnson at indstille sig på den åndelige frekvens og opfange ånden tilstede i det hjemsøgte fængsel. Udover at opleve fysisk ubehag, oplever hun også et fænomen af klikkelyde i det indre øre. Dette fænomen fremkommer som et resultat af at en ånd forsøger at komme i kontakt med den pågældende person der hører det. Som programmet udvikler sig, bliver Marias følelse også stærkere og hun ender med at kunne høre og genfortælle beskederne som ånden formidler til hende. Jeg må dog gøre opmærksom på, at der fremkommer lyde der IKKE var tilstede under selve optagelserne, men som senere er sat ind som lydeffekter. Det er på ingen måde noget jeg har haft indflydelse på eller ønsket

 

 

Åndernes Magt | Andarnas makt

Andernes magt3Jeg blev inviteret til at medvirke i programmet “Åndernes Magt”, efter at en kvinde havde fortalt dem om mit arbejde, samt at jeg er dansker.
Menneskerne bag programmet var gode at samarbejde med. Jeg syntes at det var et interessant program, men havde på dét tidspunkt ikke boet i Danmark i over 30 år og vidste derfor ikke, hvad der skete i landet og hvad programmet helt gik ud på. Mit danske sprog var lidt efter lidt forsvundet, men vendte langsomt tilbage da jeg igen påbegyndte min kontakt med Danmark. Det skal dog lige nævnes, at jeg før Åndernes Magt også udkom i aviser og i TV, bl.a. i et program der hedder “Elevatoren”.

Åndernes Magt var anderledes. Der koncentrerede man sig mere om det hjemsøgte. Mit første møde med programmet var i Hundested, som disse klip viser. Jeg vidste ikke hvad der skulle ske, for jeg kendte som sagt ikke programmet på forhånd. Jeg blev sat til at vente i et lille hus, på en ung kvinde der skulle komme ved navn Rikke. Da Rikke ankom, hilste vi pænt på hinanden. Jeg havde aldrig mødt hende før og kendte intet til hende inden optagelserne gik igang, men åndeverdenen kunne, som sædvanlig, ikke vente med at komme igennem, og begyndte derfor at komme til mig før og jeg måtte derfor begynde at skrive informationerne ned, som jeg fik.

Rikke var en halv time forsinket, men da hun endelig kom, lagde jeg papiret på bordet og begyndte med det samme at mærke efter for at se, om det jeg havde skrevet ned, var det samme som jeg mærkede. Efterfølgende fik jeg noget at holde på, der tilhørte en ung mand. – Dette er i dag mit kendetegn; at mærke efter på bl.a. ting og vægge. Noget tid efter, kom en mand igennem. Han var ganske morsom, men ønskede ikke at fortælle over TV, hvad han døde af, men han gav mig bogstaverne A, der stod for sygdommen, og B, der stod for hans navn. Han var nem at arbejde med, var underholdende og talelysten, hvis bare man gad at lytte til ham. Jeg måtte flere gange stoppe undervejs, for at bare at grine.

Da dette program nåede ud til de danske seer og de andre Nordiske lande,  så de alle for føste gang et mediums arbejde. Jeg fik breve fra forskellige mediummer der var glade for at se et medium arbejde og tale med de afdøde på den måde. En bølge bevægede sig igennem Danmark, Norge, Sverige og Grønland. Jeg havde min egen måde at arbejde på ,og det accepterede “Åndernes Magt”.

Nogle af programmerne blev bedre end andre, men vi skal huske, at sådan er livet og det samme sker i al form for arbejde. Et medium kan ikke være lige god hele tiden og ved vi heller ikke alt, som jeg hele tiden understreger. Jeg siger også, at mediummer skal lære at arbejde sammen og ikke være fjender, som jeg blev med mange.

 

Klik for at se video: Åndernes Magt – del 1/3

Klik for at se video:  Åndernes Magt – del 2/3

Klik for at se video: Åndernes Magt – del 3/3

 

FOX Network, 1992

I 1992 lavede Fox Network en udsendelse om den engelske seriemorder, Jack The Ripper. Marion var én af de medvirkende, der skulle se, hvad hun kunne fornemme omkring aktiviteten i The Ten Bells Pub i London. Dette er kun et udklip af udsendelsen med dén del, hvor Marion er med.

Marion fortæller: “Det var en undersøgelse for at se, om jeg kunne fornemme noget i kælderen, hvilket jeg gjorde. Under optagelsen i kælderen fik stakkels Kameramand pludselig noget på skærmen da han filmede mig. Manden blev så forskrækket, at han løb op af kælderen ha ha ha. – Vi fandt ham oppe i baren med en dobbelt Whisky.

Der var også en historiker med: en mand, der har viden om hvordan pubben så ud på tidspunktet hvor Jack The Ripper levede, så han ville se om jeg kunne beskrive pubben, hvordan den så ud da Jack the Ripper myrdede Mary i Kælderen, hvilket jeg godt kunne.”

 

 

Spiritus Omni, Norge

 

 

 

 

 

 

 

.