⊱ Er dit hus hjemsøgt?

Hør interview med mig her, hvor jeg fortæller om hjemsøgte huse…

Den der søger på en positiv måde bliver også hjulpet på vej i sin spirituelle udvikling – måske imod at blive et medium. Det tager lang tid at udvikle disse evner (gave). Hver person udvikler sig på sin egen måde, ligesom vi alle har forskellige personligheder. Og det er ikke alle, der kan blive et medium, dvs. høre ånderne eller se dem, men det betyder ikke, at du er en fiasko. Du kan få en dybere og en bedre forståelse, hvis du udvikler din spirituelle forståelse; at du ser den verden, som du bor i med medfølelse og forståelse, og forstå at du selv har ansvar for dit liv. Det kræver stor disciplin og træning at udvikle sig indenfor det spirituelle. Og det er ikke noget, du kan læse dig til på 6 måneder, men det er en undervisning, der kører hele livet igennem.

Hvad der er sket i Danmark over de sidste år er en spirituel bølge. Og tilsyneladende er over halvdelen af Danmark i øjeblikket hjemsøgt. Jeg har fået ca. 5000 e-mails og breve, hvorover halvdelen har besøg af åndeverden, eller det de kalder onde ånder.

Jeg ved med 40 års erfaring, at der er meget fantasi indblandet, når det kommer til huse, der er hjemsøgt. Og skylden ligger ikke bare på den nye bølge om ånder, men kommer fra alle de gyser- og spøgelsesfilm, vi ser. De fleste af disse film er lavet for at gøre folk bange, men har ikke noget med virkeligheden at gøre. Men efter at de nye programmer om ånder er kommet ud på Dansk TV, er der mange, der har stor frygt eller er blevet hysteriske pga. af de uhyggelige film.

Jeg har modtaget en e-mail, hvor en clairvoyant har fortalt en familie, der var hjemsøgt, at de ånder, der var i huset, sad inde i deres børns teddybjørne. Og om natten, så laver de ballade og vil være slemme imod den familie. Vores fornuft burde fortælle os, at dette ikke kan lade sig gøre.

Jeg får e-mails, hvor folk beklager sig, at de har uheldet med dem, fordi deres vaskemaskine, køleskab og bil er gået i stykker. Og de har fået fortalt, at det er en dårlig ånd, der havde gjort dette. Men skulle de ikke først undersøge, om alt det elektriske er gammelt, og om de ting måske kun holder i 10 år og går i stykker? Jeg spørger igen, hvor er vores fornuft henne?

Jeg fik at vide, at der var en familie, der kunne lugte en grim lugt. Den kom og forsvandt, og de kunne også høre skrabelyde. En clairvoyant blev tilkaldt, og de fik at vide, at der var sket et mord i huset mange år tilbage, og det var det, der kunne lugtes. Sandheden var, at de havde rotter, og de kom igennem toilettet og derfor lugtede der.

Der er mange af disse omstændigheder, folk skulle have undersøgt først og fundet ud af, om der kunne være en anden forklaring .

Min Veninde Val Lundquist, som var leder af min fysiske cirkel, fortalte mig, at hun vågnede op forleden dag, fordi hendes seng rystede og vippede op og ned. Hun tænkte til sig selv, hvad sker der nu, hvad vil åndeverdenen mig? Det var sket før, men denne gang så meget, at hun gik neden under og sov på sofaen. Hun blev vækket af sin telefon, som ringede. Vores fælles ven, Michael, fortalte hende, at der havde været et jordskælv i England. Val sagde: Oh my God, der beskyldte jeg åndeverden for at lege med mig midt om natten.

Vi skal passe på, for mange vil gerne hjælpe, men ikke på den rigtige måde. Nogle vil fortælle dig, hvad du gerne vil høre, og hvis bare det lyder godt og er farligt, så er der penge i det.

En ung dame fik at vide, at der i hendes hus var en ung pige, der have slået sig selv ihjel. Hun hadede damen i huset og hendes dreng og prøvede at gøre dem fortræd. Denne pige skulle have boet der for 2 år siden. Damen i huset undersøgte dette, men der var hverken avisudklip eller bevis på, at dette var sket. Stakkels dame. Hun prøvede at få den clairvoyante til at hjælpe endnu en gang, for det spøgte stadig væk, men den clairvoyante svarede ikke, men en ven til den clairvoyante gjorde og svarede: “Du må bare lære at leve med det”. Hvem har ansvaret for dette ??

Det er farligt at sidde og spekulere for meget over disse besøg fra åndeverdenen, for vi kan blive syge af det. Vi skal bruge vores fornuftige hoved og tænke først, for vi skal hjælpe os selv, før vi begynder at skyde skylden på ånderne. Og vi skal lære, at vi har et eget ansvar.

En præst kan også hjælpe med en positiv bøn. De kender til dette. De mange negative oplevelser skyldes mangel på forståelse og træning og ren frygt. Men vi kan overkomme alt dette negative, og det kan vi gøre ved at være positive og huske, at vores venner i åndeverden blander sig med os i kærlighed, som de med glæde giver til os.

Ud af de mange steder, jeg har besøgt, har der kun været få steder, hvor der virkelig var det, vi kalder onde ånder. I min bog Mit liv med Ånderne forklarer jeg også om hjemsøgte huse og giver forklaring med sager, jeg har været inde i.

Det bedste er at lære, hvad det åndelige er, og hvad der er ens egen frygt, hvad der er fantasi, og hvad der er virkeligheden. Vi finder snart ud af, at den åndelige verden er her for at sige, at de elsker os, og at de har det godt, og at døden ikke er at frygte.