⊱ Drømme

Drømme

Drømme kan være en ren fysisk reaktion eller spirituel aktivitet. Det kan derfor være meget svært at forklare eller oversætte, hvad det er der sker i en drøm. Ikke alle drømme kan oversættes, mange drømme viser sig i symboler som betyder noget helt andet end det vi tror, og det kan være ens oplevelser eller reaktioner, der er tæt på vores jordiske liv, som vi drømmer om. Drømme er ofte ‘dagsrester’ og sortering af dagens oplevelser – en måde hvorpå vi kan slippe det fra vores underbevidsthed, og på den måde komme videre i livet. Drømme er ikke noget nyt fænomen, heller ikke at der kan være budskaber til os i drømmene. I Biblen er der skrevet om drømme. De historier handler om forvarsler, der blev givet via drømme.

Når vi sover er der en mening med det; kroppen trænger til at slappe af, samtidig med, at vi giver slip på bevidstheden. Kroppen fungerer som en maskine. Den arbejder hele tiden, og er meget kompliceret, mere end andre maskiner vi kender til her på jorden. Men ligeså vel som man slukker for andre maskiner en gang i mellem eller sætter dem på “stand by”, ja, ligeledes har vores krop brug for denne pause, så den kan få fred til at slappe af i. Selvom vi sover stopper vores ‘maskine’ ikke, men den slapper af og vores ånd trækkes ud fra kroppen. Der er et link til kroppen under søvn, som er en sølvtråd, der forbinder vores krop og vores ånd. Vi vil altid bevare dette link imellem kroppen og sjælen i vores sovende tilstand. Når vi sover og ånden er fri fra kroppen, er vores ånd i den del af den åndelige verden, hvor den kan gå frit omkring. Men fordi vi stadigvæk er tilknyttet vores ”sølvtråd”, kan vores ånd ikke se, hvad der sker andre steder i åndeverden eller gå hvorhen den vil. Der er grænser for hvad vi kan med vores ånd så længe den stadig er fastgjort til ”sølvtråden”.

Når man er død, kan man komme alle steder hen – der er ingen begrænsninger mere, men vi skal stadigvæk lære at kravle førend vi kan gå for at nå de højere vibrationer. Som vi skal lære på jorden, skal vi også lære i åndeverden.

I drømme ser man ofte vores afdøde slægtninge og venner, og vi kan tale sammen, lære sammen. De kommer ofte for at sige farvel, eller trøster os, hvis vi er meget kede af det. Der er andre gange hvor vi får forvarsler i drømme – om ting der vil ske i fremtiden. Disse varsler er ikke altid voldsomme, selvom det vi ser mest omhandler ulykker eller katastrofer rundt omkring i verden.

Den dag vi dør og vores sølvtråd er skåret over, så ved vi præcis hvilke drømme vi har drømt omkring den åndelige verden – vi vil genkende det hele.

I Norge kaldes sådanne drømme for sandrømme, og der er mange der arbejder med drømme indenfor den alternative verden. De tyder drømme, men de ser aldrig åndeverden. De lærer at forstå disse drømme, oversætte dem udfra de symboler de ser, og kan på den måde hjælpe dem, der ønsker at få forklaret deres drøm.

Det er en misforståelse at tro på, at alle medier skal det samme, lære det samme eller arbejde på den samme måde, for det gør vi ikke! Vi lærer og udvikler os på forskellige måder. Man behøver ikke at være medium fordi man drømmer sandrømme eller ser åndeverdenen.

Drømmevisit til åndeverden forekommer gennem hele livet i alle aldre, ikke kun som voksen eller som barn.

I mine bøger kan man læse mere om, hvordan de forskellige drømme føles.