⊱ Organtransplantation

Organtransplantation

Vi tager ikke vores indre organer og krop med os, når vi dør. Derfor gør det ikke noget, at man donerer sine organer eller andet fra kroppen. Det er selvføgelig op til den enkelte person, eller dem som er efterladt på jorden, om de vil lade deres organer transplantere til en anden person, der trænger til hjælp. Mange gange er ånden glad ved transplantation, for det at hjælpe er det bedste… og man giver liv til et andet menneske. Ånderne mærker det ikke, når et organ bliver taget fra deres jordiske krop. De er ofte glade for at hjælpe, selv i døden. Dette har intet at gøre med religion. Vores tro er en menneskelig tro, og alle mennesker har den frie vilje, som de kan bruge til at hjælpe et andet menneske med, hvis de altså vil.

Jeg vil også forklare at et medium kan ikke alt! Heller ikke hjælpe hvis der er dybe depressioner efter en sorg. Fra den åndelige verden bliver jeg fortalt, at der behøves professionel hjælp, f.eks. via en sorgprocess, via ens læge eller en psykolog, som har uddannet sig indenfor det område, man behøver hjælp til. Der findes også gode og omsorgsfulde organisationer i Skandinavien, som kan hjælpe når man f.eks. har mistet et barn eller en har begået selvmord, har fået kræft, sclerose m.m.

Hånd i hånd kan spiritismen, mediumer samt healing  hjælpe, men kommunikation og anden form for hjælp er også vigtigt. Alle kan ikke selv alt.

I Europa ser vi noget anderledes på døden end mange f.eks. i Østen gør. Dér velkommer de døden og srog på en helt anden måde. Mange fejrer den dødes liv og de ved, at vi mødes igen. Vi i den mere civiliseret verden har gennem vores religion lært at se døden som noget, der er sørgeligt (hvad den jo også er), men vi bliver ikke lært, at vi mødes igen, og at vi sagtens kan fortsætte med at kommunikere med vores kære – for der findes et liv efter døden!