⊱ Datoer (dates)

 Alle kommende datoer for Marions kommende arrangementer, bliver slået op i hendes officielle facebook gruppe, som du kan finde ved at klikke her.

 

Hvad de forskellige arrangementer er:

  • Klarsynsdemonstration: flere mennesker sidder i f.eks en sal, imens Marion stiller ind på den åndelige verden og får kontakt. Derefter finder dén person, som en åndelig slægtning eller bekendt har en besked til. Det er altid venner, familie eller bekendte fra den anden side, der kommer igennem til sådan en aften.

Små børn til klarsyn frarådes. Marion opfordrer til, at man lader sine børn (op til 12 år) blive hjemme, ønsker man at deltage i en klarsynsdemonstration. Dette skyldes, ud fra erfaring, at selvom mange børn er sensitive og selv kan fornemme den åndelige verden, så forstår de stadig ikke, hvad der foregår, samt kan have svært ved at sidde stille i længere tid af gangen. Ipads og telefoner kan blandt andet også skabe forstyrrelser. Energierne, som Marion og den åndelige verden skal arbejde med, skal være i orden. Et barns tilstedeværelse kan sætte en dæmper, eller helt forhindre, fænomener i at forekomme, da åndeverdenen ikke ønsker at skræmme børnene, samt kan børnenes urolighed forstyrre energierne og skifte fokus fra demonstrationen, og her synker energierne som sagt, og stemningen, hvilket også påvirker Marions kontakt. Sker dette, må man desværre forlade salen med barnet, for at demonstrationen kan fortsætte og fænomenerne kan finde sted.

  • Workshops: informationskursus med Marion som underviser. Her undervises man i bl.a. mental og fysisk mediumskab, samt laver øvelser og skaber kontakt med den åndelige verden. Oftest demonstrerer Marion fysisk mediumskab, hvor den åndelige verden får lov til at manifestere sig for alle deltagerne. Bemærk: dette er IKKE en uddannelse !

 

 

Praktiske oplysninger

OBS! Marion står ikke selv for arrangementerne, men inviteres som gæst. Har man spørgsmål, skal de derfor ikke stilles til Marion, men arrangørerne for det pågældende arrangement.
  
Da det er forskellige arrangører, der bestemmer hvordan de sætter billetter til salg, bliver vi ikke altid informeret om datoerne på billetsalget. Af den grund kan vi ikke opdatere kalenderen inden, at billetterne er udsolgt. Vi opfordrer derfor jer alle til, når I har tid og lyst,  selv at gå ind på billetto.dk og billetnet.dk, og søge på “Marion Dampier-Jeans”, skulle der være billetter til salg, som vi ikke har fået at vide.
 

Marions besked omkring sittings og private beskeder

Private sittings: Efter en genåbning af ventelisten for private sittings i Lysets Hus 2013,  er jeg ked af at måtte meddele, at ventelisten igen er fyldt op og er derfor lukket igen, og jeg kan ikke give flere sittings. Når den åbner igen, vil jeg informere om det hér eller inde på facebook i min FB gruppe (Marion Dampier-Jeans official group).

Jeg kan ikke svare på flere spørgsmål om sittings eller andre private spørgsmål via brev eller internettet , og jeg kan heller ikke anbefale andre mediummer. Respektér venligst dette og skriv først når listen igen er åben. I er dog hjerteligt velkomne til at melde jer ind i min gruppe, hvor vi ofte tager forskellige emner op og hjælper hinanden.

Jeg må her understrege, at når listen for sittings åbner, foregår det i Lysets Hus i Århus og jeg giver ud over det ikke sittings under mine ophold i Danmark eller andre lande, hvor jeg er fuldt booket og under meget stram tidsplan fra min ankomst til afgang. I stedet kan I, hvis I ønsker det, deltage i mine workshops og klarsynsaftener rundt omkring i hele Danmark og resten af Skandinavien.