● Samarbejde & svindel

Samarbejde, svindel og misbrug af mit navn

At være kommet ud offentligt med min evne har desværre medført en del misbrug af mit navn, og det er ikke altid at jeg finder ud af det. Jeg bliver gang på gang chokeret over, at folk udgiver sig for at være mig eller samarbejder med mig, uden at jeg kender vedkommende, eller har kendskab til den pågældende sag. Dette er årsagen til, at jeg skriver dette, for det er vigtigt for mig at fortælle folk, at jeg IKKE samarbejder med nogen som helst mediummer eller andre når det kommer til sager eller forsvundne ting eller mennesker.

Jeg kan ikke anbefale andre, da jeg ikke bor i landet og som sagt ikke kender nogen der. I hele min karriere har jeg arbejdet alene. Når jeg hjælper omkring politisager, sker dette også fuldstændig privat og i al hemmelighed mellem os der er på sagen. Det er vigtigt for alle jer derude at vide, at når folk påstår at de har snakket med mig, fået råd ang. sager, er helt oplært af mig eller endda samarbejder med mig; så vær kritiske over for denne persons troværdighed og vær forsigtige med, hvor meget I fortæller denne person, for chancen for at det er en svindler eller én der misbruger mit navn for at få sig selv frem, er stor, for jeg arbejder udelukkende alene eller med politiet, og det har jeg altid gjort. Jeg får mange henvendelser om at hjælpe fra alle mulige personer, og ofte af nogen der bare har hørt at nogen er forsvundet, men vi har alle vores frie vilje og jeg leger ikke privat detektiv eller udnytter min evne til at finde alt fra mennesker til dyr til smykker til penge osv. som jeg bliver kontaktet omkring. Jeg understreger: tro ikke på hvad andre fortæller når de bruger mit navn, for jeg samarbejder ikke med nogen og har jeg noget at sige, gør jeg det selv og får ikke andre til at snakke på mine vegne.
Jeg vil gerne bede folk der gør dette, om at holde op med at lyve for folk! Desuden beder jeg alle andre om at være opmærksomme og passe på sig selv.