Direkte stemme

Direkte / uafhængig stemme er noget af det mest interessante og mest bevismæssige af alle former for mediumskab. Forholdsvis sker det igennem det vi kalder hjemmecirkler, hvor vi tager et skridt ind i det og har besluttet alvorligt at tage del af mediumskabet.

Hvis I vil sidde med det, er det vigtigt at vide og forstå, at udvikling kræver tålmodighed, kammeratskab, respekt, dedikation og disciplin.
Hvis alle regler er overholdt og cirklen harmonerer, vil de første beviser på at I er på rette spor begynde; der vil komme små fænomener som lys og bevægelse af trompeten. Der kan være andre små fænomener, hvor cirkler først derefter udvikler direkte/ uafhængigstemme , da disse fænomener hænger sammen.

I fysisk mediumskab er det fænomenerne man arbejder på at opnå derfor, og derfor må der ikke være nogen form egoisme indblandet, men samarbejde og en leder.

På grund af denne nødvendighed for absolut mørke, er det ofte svært at finde et sted at afholde cirkler, men når rummet er fundet er de ting som skal bruges er :
En trompet, som er en slags megafon, dog uden håndtag. Detnkan være lavet af aluminium, celluloid, plast, pap, læder, eller næsten ethvert let materiale. Trompeter  er for at forstærke lyden og give styrke og for at vise, at man ønsker at få fænomener. Det ville være en fordel hvis trompeten har en slags selvlysende maling eller klistermærker på, så at det kan ses når den løftes op af en ånd.

Trompet

 

Nogen lægger blomster på gulvet  til den åndelige verden og lidt vand til at drikke.

Det er vigtigt at sige en åbningsbøn der kommer fra hjertet , og som deles med sitterne og den Åndelige verden. I cirklen er der et medium i kabinettet  og der er en leder som holder styr på cirklen, men alle sittere står for udviklingen af uafhængig stemme. Umiddelbart efter åbningsbønnen begynder man med musik – enten stille sang i kor eller musik fra en CD.  Den type musik der anvendes, bør være beroligende og afslappende, med det formål at harmonisere så vidt muligt følelsen af kærlighed.
Det kan også gavne at have en religiøs sammenhæng; salmer er meget gode hvis de taler til hjertet. Efter afslapningen kan der sættes lidt hurtigere musik på for at styrke cirklen og dens energi. Musikken skal ikke være så højt så man ikke kan høre stemmerne fra den anden verden, men bare synge og lytte, som er lederens opgave at gøre.
Når cirklens afslutning skal til at finde sted, så skal en bøn igen siges som vi kalde for afgangsbønnen. Et afslappende musikstykke skal spilles for alle deltagerne.

 

Lydoptagelse kan høres under: Archive -> Lydoptagelser -> Direkte Stemme.