Ånden af Gordon Higginson

Artiklen/optagelsen handler om en fysisk materialisation fra en eksperimentalcirkel i Abby Newton, Devon som ligger i syd England. Demonstration blev afholdt den 3. oktober 2007 i The spiritualist national Union spiritualist church. Mediumet er David Thomson.

Gordon Higginson og jeg mødtes mange gange som arbejdende mediumer i England. Den sidste gang vores veje krydsede inden hans død var uden for Bush House BBC 4′s Radiostation London.

Gordon Higginson sagde altid til mig at mit arbejde for åndeverden var godt og stærkt. Han kunne godt lide den vej jeg havde valgt i forhold til mit åndelige arbejde. Han sagde at jeg skulle udvikle det jeg havde, nemlig fysisk mediumskab indenfor materialisation og uafhængig stemme. Han sagde også at det var meningen at jeg skulle arbejde den vej med min gave.

Det er ikke første gang at Gordon Higginson og Lesley Flint har talt til mig igennem uafhængig stemme. Denne gang sagde de begge, at det var dejligt at kende mig og min mand Simon da de var her på jorden.

Igen bad de mig om ikke at gå væk fra de spiritistiske kirker i England, fordi de følte at der var stor nedgang i Mediumskabet samt kirkerne var begyndt at stå tomme da der ikke var gode mediumer. De sagde at jeg underviste rigtig godt, og mit mediumskab var virkelig godt til at formulere den åndelige besked.

De talte også omkring Standsted Hall i England, at der ikke var meget harmoni mere, og det var ikke godt derude. Gordon Higgenson var specielt ked af det da han, mens han levede, var formand for The National Union og the Arthur Findley college igennem mange år. Nu syntes han ikke at det gik så godt mere, da undervisningen er dalet i kvalitet og der ingen ordentlig undervisning er i den åndelige vej og udvikling mere.

Jeg arbejder stadigvæk for de engelske spiritistkirker, og jeg sidder i en fysisk cirkel og undersøger disse fænomener. Jeg har holdt mine løfter, som de bad mig at gøre.