⊱ Hvem jeg er

Marion Dampier-Jeans

Marion Dampier-Jeans

Begyndelsen: Jeg blev født i Slagelse i 1950 af en Norsk mor og en Dansk far, der begge var inde i spiritismen. Jeg blev født med mediumistiske evner og er derfor opvokset med det åndelige som en naturlig del af livet. I 1969 flyttede jeg til London hvor jeg har boet lige siden, men besøger jævnligt Skandinavien, herunder Danmark, for at afholde klarsynsdemonstrationer og diverse workshops.I London fik mit liv som et medium for alvor fart på, både hvad angår udviklingen af mine evner og arbejde, for selvom jeg er født med denne fantastiske gave, skal evnen stadig udvikles og styrkes.  I England, hvor spiritismen har godt fat og er anerkendt som et trossamfund, fik jeg lov til at samarbejde og oplæres af nogle af landets bedste og fineste mediummer og hvis lære jeg stadig giver videre til mine egne elever inde for det åndelige.
Mine evner er blevet udviklet gennem mange årtier, og er stadig under udvikling; bl.a. ved at sidde i flere cirkler både inde for mental – og fysisk mediumskab hvor jeg også har fået mulighed for at opleve fantastiske fænomener skabt i samarbejde med åndeverdenen. Herudover har jeg deltaget i mange videnskabelige undersøgelser sammen med videnskabsmænd, for mit ønske er, at bevise åndeverdenens eksistens og dét,  som jeg har levet med hele mit liv. I England arbejder jeg udover som medium og clairvoyant, også som Spiritistisk præst og afholder messer rundt omkring i landet i de mange Spiritist kirker der findes her.

Arbejde og kollegaer: Mine arbejdskollegaer (og venner) i England, dem som jeg undersøger de forskellige fænomener med, er folk der arbejder som mediummer og healere og har givet mig støtte og vejledning igennem mange år, som jeg er meget taknemmelig for. De har hjulpet mig når det har været hårdt, hvilket det specielt var da jeg lige var flyttet til London og skulle arbejde i spiritist kirkerne, hvor jeg som udlænding ikke straks blev taget imod med åbne arme. De fleste er i dag gået over på den anden side, men gennem dem lærte jeg hvor vigtigt det er at undersøge alt, gerne op til flere gange, og ikke blot acceptere alt hvad jeg ser og hører – det burde ingen gøre!

Den erfaring jeg har, er kommet igennem min kommunikation med den åndelige verden; både  mentalt men mest igennem fysisk mediumskab, som er det højeste man kan opnå indenfor kommunikation mellem vores to verdener. Netop denne sidstnævnte form for mediumskab har haft stor videnskabelig interesse og har drastisk ændret på mange videnskabsmænds livssyn.

At gå den åndelige vej kræver stor disciplin og hengivenhed; jeg har for eksempel ofte måtte sætte min egen familie til siden, samt mine venner af den grund for at sidde i forskellige cirkler og arbejde. At arbejde med den åndelige verden kræver meget, og til tider også på tidspunkter, som andre mennesker ikke altid forstår, men det er den aftale jeg nu engang har med den åndelige verden. Jeg har med tiden også mistet nogle venner på den bekostning, men ikke min familie, og jeg har da heldigvis også gode venner tilbage, som forstår mig og mit arbejde, men dette skal man være klar over, før man går ind i dette arbejde.

TV og medier: Jeg har medvirket i flere TV programmer om det åndelige, både i Skandinavien, England, USA, Grønland, Island og andre lande. Der er visse fordele ved at medvirke i TV udsendelser, da det er med til at udbrede viden om den åndelige verden og filosofien bag Spiritismen, men det har også sine negative side. At gå på gaden er ikke længere nemt uden at blive genkendt og stoppet. Det er dejligt at folk vil hilse, men en gang imellem ville det også være rart bare at gå rundt i ro som Marion og ikke mediummet fra TV. Fordi jeg har været i TV, skal man ikke tro, at jeg er det bedste medium; jeg har bare været så heldig, at få lov til at sprede forståelsen af det åndelige verden, som jeg har fået igennem mange års erfaring, udvikling og arbejde som medium.

For alle der ønsker at vælge den åndelige vej som arbejde: Jeg ved, at der er meget at lære, og min udvikling fortsætter også; hver eneste dag lærer jeg noget nyt. Jeg ved ikke alt, og vil nok heller ikke vide det før den dag, jeg selv er på den anden side. Men en meget vigtig ting at huske er: tålmodighed! At udvikle sig inden for det åndelige er ingen leg. Det kan have alvorlige konsekvenser for én selv og dem man arbejder med, hvis ikke det gøres korrekt. Man skal have opnået den helt rigtige viden der passer det niveau, man ønsker at arbejde med, men trin skal og må ikke springes over på vej der hen bare for at det skal gå hurtigere! Udvikling sker over mange år, og hvis ikke man vil tage den med ro og give udviklingen den tid det tager og ikke prøve at fremskynde den, så er mit råd at man helt holde sig fra det!

Vi har haft et rigt antal af meget seriøse mediummer og healere i Danmark samt i resten af Norden. Der var mange der byggede vores grundlæggende forståelse op til vores spirituelle samfund i dag. Nogle af verdens bedste mediummer var danskere, som er vigtige at mindes; heriblandt Hr. Einer Nielsen og Frk. Anna Melloni Rasmussen. Med tiden er spiritismen blevet lagt på hylden i Danmark og glemt, men tiden er nu atter kommet hvor den er på vej tilbage igen!

De gamle mediummers arbejde, deres undersøgelser, og det de gav til den spirituelle forståelse, kom igennem de undersøgelser og prøvelser de blev udsat for -  der var ingen uddannelse… og der var udvikling! Mange af disse mediummer er nu på den anden side, men få gode mediummer og healere findes stadig i Danmark, Sverige og Norge, samt i de andre Nordiske lande.

Jeg har udgivet fire bøger, hvor man kan læse nærmere om filosofien, arbejdet og mine egne oplevelser:

1) Mit liv med Ånderne, udgivet af Borgens Forlag.

2) Stemmer fra en anden verden, udgivet af Art People.

3) Imellem to verdner, udgivet af Art People.

4) Marions håndbog i mediumskab, Art People.

Alle fire bøger er fortalt til og skrevet af Charlotte Kheler.