Sommerseminaret, info.

Siden 2005 har jeg hver sommer afholdt et 5-dages seminar, der indtil videre har foregået på Hindsgavl Slot, Fyn. Rammerne for opholdet er helt ideelle, idet slottet ligger i vidunderlige grønne og rolige omgivelser, og dertil er der mere eller mindre luksusforplejning hele opholdet igennem, hvilket er med til at give ugen et ekstra pift af forkælelse.

Deltagerne kommer typisk fra hele Norden, men med overvægt af danskere. Der er i alt plads til ca. 30 deltagere, som findes efter først-til-mølle-princippet.

Emner i 2013 :
- Medieskab og historie
- At sidde i energien
- Workshop i fysisk mediumskab (med Felix cirklens medium)
- Eksperimenter og øvelser for deltagerne
- Seance med F.C-medium
- Det fysiske arbejde
- Transfiguration udført af Marion

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i sommerskolen, så længe der er en seriøs interesse for det. Det eneste der kræves er, at man har lidt viden omkring fysisk mediumskab, men både trænede og utrænede er velkomne. Bettina Thomsen, formanden for Lysets Hus i Århus, er medarrangør og deltager altid hele ugen. Hvis man ønsker at deltage eller har yderligere spørgsmål, kan man kontakte hende på: mailto@bettinathomsen.dk eller lyset@lyset.eu. Man kan også læse mere på Bettinas hjemmeside: www.bettinathomsen.dk

 

Læs mere om sommerseminarets forløb og hændelser her!

Hindsgavl år 2005

Hindsgavl år 2005