Åndelig udvikling


Udvikling kan ikke give dig psykiske evner,
men det kan hjælpe dig til at
udvikle et hurtigere viberationsniveau.

I begyndelsen af ens udvikling vil man undersøge ting og man vil også erfare ting, som man ikke er vant til. Der vil komme nye følelser, som man ikke har kendt til tidligere, og de følelser er ikke blevet brugt – og er heller ikke taget fra dig. Derfor skal man lære at forstå alt dette nye, som man ikke er vant til. Mange gør dumheder i starten, fordi de ikke forstår denne udvikling og alle de nye ting, der sker omkring dem.

Den psykiske og spirituelle udvikling er meget adskilt
Den psykiske udvikling koncentrerer sig om en større del af vores bevidsthed, mens den spirituelle udvikling handler om at udvikle sine psykiske evner, så man kan hjælpe den åndelige verden og være kanal for dem.

Det er her, vi må forstå, at indenfor kommunikation af mediumship, hvor vi skal bevise livet efter døden, er der forskellige niveauer af vores evige liv. Dette hjælper vores sjæl til at udvikle sig og komme videre imod det perfekte. Men i den forståelse og udvikling blander vi desværre det hele sammen og folk bliver meget forvirrede.

Det, som vi kan se i dag, er, at der er så mange medier, healere og clairvoyante som forsøger at blande alt, hvad der findes i den alternative verden sammen og lægger det ind under medieskab og dens kommunikation. Det gælder f.eks. clairvoyance/ reinkarnation/ hjemsøgte/ uddrivelse/ regression/Reiki/healing m.v. som de fleste har diplomer på og som kalder sig uddannet! Det går ikke! Vi skal lære at skille begreberne ad og forsøge at holde os indenfor det, som vi er gode til.

Selv læger med års erfaring har ikke udlært sig i alt indenfor deres profession. Deres udvikling har tage mange år og de er gode inden for ét område, men efter mange år så kan de udvikle sig eller blive specialister inden for ét eller flere områder. En fodlæge begynder jo ikke at operere hjertefejl, hvis ikke han/hun er uddannet i kardiologi. Men vedkommende er dog stadig læge!

Vi som arbejder indenfor den alternative verden, som terapeuter eller spirituelle rådgivere, kan alt… Men ofte når fagfolk som f.eks. læger, Skeptica og videnskabsfolk ser dette, ja så bliver vi ofte til grin, for de tror, at vi er dumme, når vi kan brede os over så mange og store evner. Også religiøse mennesker er efter os. Men kan vi bebrejde dem for det?

Jeg vil være den første til at sige, at jeg ikke kan gabe over alle de felter. Jeg har mange års erfaring, men der er også mange begrænsninger i min udvikling, og jeg tager lange pauser bare for at lære igen. Jeg går til mine cirkler for at lære, og der er tider hvor jeg ikke forstår, hvor jeg bliver nervøs over, om jeg forstod hvad, jeg lige havde lært. Jeg stiller mange spørgsmål som medium, og jeg må sige, at jeg kan ikke hjælpe alle dem som kommer eller skriver til mig. Jeg sender mennesker tilbage igen, til deres læge og psykolog, og mange gange siger jeg, at de først skal gå til dem og kan de ikke hjælpe, så kan de prøve den alternative vej eller måske finde en løsning, hvor begge ”verdener” kan arbejde sammen, for på denne måde at få det bedste fra begge sider.