Inden du vælger cirkel

Hvorfor er det så vigtigt at udvikle sig fra bunden af i en cirkel, hvor udviklingen sker trin for trin med undervisning af et erfarent og udviklet medium?

Det skal være et medium som selv har siddet i cirkel over lang tid, som har udviklet sig og er gået igennem processen, som f.eks. at kende til de mest simple regler og love, der gælder indenfor arbejdet med ånderne. Uden udviklingen og træningen af mediumistiske evner kommer de fleste mennesker ud i katastrofer eller vanskeligheder – både når det gælder forståelsen og kommunikationen med ånderne. Også forskellen imellem et mediums arbejde og clairvoyant læsning er vigtig at kende til.

Udviklingen er fundamentet for alle, som ønsker at forstå ånderne. Vi koncentrerer os ikke bare om etiketter, men derimod om helheder og facts, idet vi tror på en psykisk krop og bevidsthed. Vi må forstå, at vi er et sind med en hjerne (en sjæl i en krop) og når vi dør, dør hjernen, mens sindet/sjælen lever videre…

Det betyder, at du (mediet) bliver nød til at forstå, hvor ånderne befinder sig og hvordan du kan lære at kommunikere med dem på den mest positive måde. I de fleste tilfælde tager det år at udvikle denne gave. Udviklingen sker i en velfungerende harmonisk cirkel. Det kan kun ske, hvis du har den fornødne tid og tålmodighed. Det medium, der er blevet undervist af ånderne og som har udviklet sig selv både i kommunikation og i den åndelige filosofi, kan give instruktioner og ved, at man alene ikke kan udvikle det mentale og fysiske uden det spirituelle. Det rigtige medium har denne kombination.

I mange 1000 mails fra fremmede mennesker eller fra folk jeg kender bliver jeg hele tiden spurgt om det samme. Hvordan de/man udvikler sig!

Her er nogle eksempler:

Jeg har siddet i en cirkel, hvor læreren ikke bestilte andet end at fortælle os, at vi var besatte. At vi arbejdede med grimme ånder. Vi var alle sammen bange for læren og dennes adfærd og der opstod en tung atmosfære i cirklen. Vi fik nok af dette vanvid. Der var konstant folk, der gik ud af cirklen og nye der kom ind. Meget af tiden i cirklen brugte læren på at tale grimt om andre medier/healere og beskrev dem som inkompetente”.

“I cirklen blev vi sat til at lege ånden i glasset, det var den eneste vej for kommunikation”.

“Der har været cirkler, hvor læren ikke vidste, hvad kommunikation er, men sad og forudsagde fremtiden via tarotkort. Vi havde ingen ide om, hvad kommunikationen gik ud på”.

Mange mennesker, som har været på workshops på Stansted Hall i England tror, at nu har de forståelsen for og redskaberne til at kommunikere med åndeverdenen. Efter en uges kursus med undervisning af engelske lærere, som har deres forståelse og udvikling fra det engelske system, tror de, at nu ved de det der er nødvendigt. De glemmer helt de kulturelle forskelle og at vi i Danmark har vores egen nordiske lære. Deraf havde vi en gang betydningsfulde mediums, som udviklede sig her i Danmark!

Efter tv-programmet “Åndernes magt” er (tror) mange pludselig, at de er født med den gave at være medium. Vi ved, at denne gave er arvelig og at alle kan lære, men pludselig har de arbejdet med det fra barn af! Det er blevet moderne at kunne det hele – mediums/healere/clairvoyante kan pludselig alt. De er ”eksperter”. Det er en kedelig fordrejning!!

Der er mange medier i Skandinavien, som er fantastiske til kommunikation. De har taget den tid der skal til og har lært både fra deres cirkelleder og igennem deres guides og tror ikke, at de er for store eller for kloge – ”jeg forstår ikke alting, kan jeg lære mere?”.

Jeg har mange gode erfaringer med disse Nordiske mediums, vi har haft vidunderlige snakke og lært fra hinanden. For jeg ved heller ikke selv alt! Jeg ved, at det er meget vigtigt at udforske og forstå vores åndelige guides og hjælpere, forstå deres forskellige virke og roller i deres arbejde med os. Det tager mange år at lære. Men det er også vigtigt at forstå, at vi skal være positive og vide, at der findes mange gode mediums – danske, finske, norske, svenske, islandske og grønlandske.

Der findes positive og negative mediums og det kan være svært at finde den cirkel, som passer bedst til dine behov og udvikling.

Lige så vigtigt er det, at du bekender din nationalitet, at din udvikling sker på den nordiske måde. Den måde, der passer til dig, din baggrund og vibrationerne fra dit land.

Jeg er villig til at hjælpe og guide dig i gang med at sætte en cirkel op. Forklare hvad der skal gøres og IKKE gøres. Husk: En cirkel er ikke for sjov, det er ikke en social klub. Det er undervisning i kommunikationen med ånderne og cirklen kan vare i mange mange år!

- Har du tiden til at udvikle dig?
- Hvorfor vil du udvikle dig ?

Det er vigtigt at huske på, at IKKE alle kan blive medium/healer, selvom de har deres dybe ønske om at ville blive det.