⊱ Healing

Vi kan inte ignorera vad naturen kräver. Vi lever i en fysisk värld fast vi även är andliga varelser, så måste vi förstå att vår ande inte kan existera här på jorden utan sin kropp, den är ett transportmedel tillverkad av intelligens.
Av den anledningen kräver vår kropp aktivitet, föda, skydd, luft och ljus. Om vi blir trötta kräver den sömn.

Om du överskrider dessa grundläggande begränsningar och bortser från kroppens välbefinnande så kommer du att bli sjuk. Du måste sen gå till läkare och få medicin, den kommer att hjälpa kroppen men vi måste tänka på vår ande som en del av vår kropp.

Ingen, vare sig healer eller medium kan ersätta det läkaren gör men vi kan däremot utföra vårt arbete i samarbete med den medicinska sakkunskapen.

Vi bör samarbeta och inte förvärra genom att förringa läkarens insats om de inte förstår eller inte vill acceptera healing eller personen som utför healingen. Andevärlden är angelägen om att arbeta tillsammans, att vi inte skall se detta endast från ett håll och argumentera om det, vi har då andra sätt att klara ut detta.

Healing baseras inte på trosuppfattning trots att somliga kallar det ”healing genom tron”. Varför skall tron spela en roll i sammanhanget med healing?

Det finns fjärrhealing, (från engelskans absent healing), där tankar kan sändas utan patientens/personens vetskap. Genom att tänka på dem så skapar du en länk och en väg för andevärldens kraft att färdas till dem som är sjuka. Det betyder ju då att du endast behöver vara tillgänglig att sända dessa tankar för att healingen skall kunna komma till stånd. Andevärlden samarbetar alltid med dig.

Du kommer också att inse att du har uppnått ett mått av harmoni med ditt inre. Dina andliga hjälpare skapar detta tillstånd och ditt andliga medvetande ökar och växer alltmer. Healing kan utföras när som helst. Allt det andevärlden vill är att du gör ditt bästa. Men kom ihåg att det inte alltid är möjligt att den som ger healing kan bota alla dessa som söker hjälp.

Vad är då en healer?

En naturlig healer är den som i hela sitt liv har följt sin ingivelse att heala och hjälpa andra människor. Det är ofta personer med yrken som läkare, homeopater, akupunktörer eller andra förmer av behandlingar som känner ett kall att hjälpa andra människor, det är personer som av sitt hjärta fullt ut ger av sig själva.

Healing är ingen ny företeelse, det har alltid funnits här på jorden. Som vi alla säkert vet var ju Jesus en mycket högt utvecklad healer under sina resor runt i världen.

Många healers säger ofta att de inte är mediala eller har den sortens färdigheter, de ger endast healing. MEN, healingen kommer faktiskt från den mediala eller psykiska energin. Det är samma kanal som öppnas och många healers kan inte neka till att de faktiskt får vad man kallar clairvoyanta meddelanden då de ger healing. Likaledes kan de uppleva att det kommer andar som vill hälsa eller hjälpa till från andevärlden som har expertkunskaper inom det område som healern avser att heala på. Healern har förmågan att använda de psykiska vibrationer och energier som både medier och clairvoyanta använder.

Healing skall ges av en person som sund och frisk och i balans med sig själv. En person man som man då kan hämta och använda energierna från.

.

Healer Dorthe F. Nielsen (healingogkrystaller.net)

Dorthe Fladholt Nielsen arbetar som healer från sitt hem i London. Dorthes ”hjärtesak” är healingen och då fjärrhealingen som hon har stor erfarenhet och goda resultat av. Den clairvoyanta och mediumistiska sidan är något som följer med detta och som naturligtvis också är en stor del av hennes personlighet.

Dorthe har en livsinställning i sitt arbete, som – säger hon – jag har lärt mig av en god väninna: Mindre av mig och mera av andarna – Och det är utifrån den principen hon arbetar. Dorthes arbete handlar om att vara en god kanal för andevärlden, att hjälpa människor på väg att öppna upp för de sidor, där de kan lära att ta ansvar för sitt liv och göra det de helst vill.

Dorthe undervisar gärna i Danmark, Norge och Finland i healing och andlig utveckling. Ansvar och etik är en väsentlig del i allt, vad hon arbetar med, det är ju nämligen så att det som bär ansvaret för att arbeta andligt med människor är människan själv, inte andarnas ansvar!
.

www.dybdemassasje.no

v/ Knut Sørli som också är en seriös healer och massör. Knut erbjuder sin hjälp till många människor. Han är alltid villig att hjälpa, att sträcka ut sin hand och ge hjälp på den spirituella vägen genom healing-massage. Jag har själv mottagit massage från Knut, och jag menar att han är en av de bästa. Jag vill varmt rekommendera Knut med sin kärlek till arbetet med att kunna hjälpa andra människor på väg.

.

Christian Andersen Homeopat och vacumbehandlare

Rathsacksvej 27
1862 Frederiksberg C
Danmark
Telefon +45 33 24 17 36

Då jag mötte Christian och hans medarbetare Jens i Christians klinik i Frederiksberg, fick jag lägga mig ned på en brits och sedan placerades det vacumsugekoppar på mina fötter och armar.
Jag besökte Christian då jag hade problem med min ischiasnerv och hade fruktansvärt ont i ryggen – jag kunde inte sova.
Efter ca 2 timmar kände jag mig så trött, gick hem och sov i nästan 15 timmar i ett sträck. Då jag vaknade märkte jag att jag inte längre gade smärtor i ryggen, jag var frisk igen, men ändå – dagen efter sov jag igen i 10 timmar i stäck.

Jeg har fått vacumbehandlinger senere igen av Jens i Christians klinik i en period på 6 månader, och jag har inte längre några ryggproblem. Om jag får den minsta värk efter en lång flygtur åker jag genast till kliniken i Frederiksberg och jag är då snart frisk igen.

Man bör inte göra denna behandling en endast gång, utan flera, då de egna energierna ändras. Det är svårt att förklara hur väl detta har hjälpt mig.

Christian har köpt en buss och skall resa runt i Danmark för att hjälpa människor med sina vacumbehandlingar, det går att behandla åtta människor åt gången i bussen på en gång.