● Workshop, Oslo d. 11-12/2-17

Nytt kurs fra Marion Dampier-Jeans! Praktisk fysisk mediumskap

nw

Kurset finner sted på Haraldsheim, lørdag og søndag 11. og 12. februar 2017, fra kl. 10.00-18.00.
Pris kr 2.500,-  (hvorav dep. kr 1.000,-). Påmelding skjer skriftlig til kurs@mediumskap.no.  Obs! Få antall plasser.

Ønsker du å lære mer om fysisk mediumskap? Vil du lære av en av de aller beste?
Bli med på et todagers fordypningskurs, hvor det fysiske mediumskapet og den tradisjonelle fysisk sirkelen står i fokus.   Vi ser på mediets, sirkellederens og sitternes rolle, samhandlingen mellom disse og den åndelige
verden, og hvordan vi kan trygge denne kontakten.

Blant temaene som tas opp kan nevnes;

  • Hvem kan sitte i en fysisk sirkel? 
  • Hvordan setter vi opp en fysisk sirkel? 
  • Hva er mediets oppgave? 
  • Hva er sirkelleders oppgave? 
  • Hva er sitternes oppgave?

Vi ser dessuten på transen og de ulike faser, og hvordan vi skiller det mentale fra det fysiske.
Kurset er praktisk, hvilket vil si at det undervises etter prinsippet «learning by doing». Har du ikke sittet i en sirkel før, er dette en UNIK mulighet!

 

Dansk-norske Marion Dampier-Jeans, regnes for å være det fremste medium i Norden. Med over 48 års erfaring hører Marion til blant eliten av undervisere.   Marion er født inn i en spirituell familie, og har hatt evnen til må se og kommunisere med åndene siden hun var barn. Marion er det medium som brakte spiritismen tilbake til Skandinavia og yter stor respekt for sitt arbeid. Foruten en rekke TV program i USA, England, Island og Grønland, har hun bl.a. deltatt i Åndenes makt, Fornemmelse for mord og Ånderne vender tilbake.
Marion er dessuten Skandinavias mestselgende alternative forfatter med over 200.000 solgte eksemplarer. Hun har hittil skrevet fire bøker om sitt liv med åndene, og ytterligere to bøker er under bearbeidelse.