● Igennem vores liv, skal vi lære.

Vi er alle blevet tildelt et liv, der skal gøre det muligt for os at lære noget specifikt, som vi mangler at lære - om man vil det eller ej. Igennem livet, skal vi lære!

Den eneste måde for os at lære rigtigt på, er ved at leve livet, på godt og ondt, og kæmpe os igennem de udfordringer, der bliver sat på vores vej. De udfordringer er en hjælp til vores udvikling. Det er nemt at blive opslugt af viden om en åndelig verden. Det kan være rigtig interessant og vores nysgerrighed kan få os til at søge efter flere og flere svar forskellige steder.

Der er forskellige mennesker og der er mange, der uddanner sig til at kommunikere med den åndelige verden fordi de tror, at det er noget man kan lære igennem uddannelse. Derfor er der også mange man kan vælge at lære af. Udviklingen starter dog kun fra én selv. Der er mange der søger svar og viden, og dermed hopper derfor fra det ene medium til det andet og skifter dem ud, hvis de tror en anden kan lære dem endnu mere og måske endnu hurtigere. Dette har blandt andet ført til, at mange clairvoyante og medier er begyndt at konkurrere med hinanden, fordi de skal kæmpe om deres ”elever” og derfor få dem selv til at se ud som de bedste. Det skaber jalousi, egoisme og angst for, at de vil miste elever til andre, og det får folk til at bruge beskidte tricks – blandt andet at forbyde deres elever at snakke med andre medier, eller at undervise i alt muligt andet som healing, krystaller, tarot, numerologi og andre ting, fordi de vil kunne alt. Et menneske kan umuligt lære alt grundigt, hvis de lærer lidt om meget forskelligt hele ting. Hvad kan vi efter få år? Ofte hører jeg nogen fortælle, at de har kunne noget fra barns barn, så hvorfor har det ikke været part af ens liv mens man har vokset op? Hvorfor har deres åndelige hjælpere så ikke stået hånd i hånd med dem og videreuvdiklet dem? Udvikling tager år, ansvar og disciplin -  ikke bare for den åndelige verden, men også for jer, der vil lære. Det kan skabe en ubalance at hoppe fra det ene medium til det andet, og det skaber problemer for både jer og medierne. Dér begynder egoet at kæmpe sig frem.

Mediumskab udvikles igennem cirkler. Man udfører det ikke for sig selv, men for den anden verden, for at kunne blive brugt og lære at forstå den åndelige filosofi og lære, hvordan alting hænger sammen. Lad os først forstå, at ægte kærlighed er ren kærlighed – dén kærlighed, som ikke søger noget til sig selv, og i sin højeste form omfavner hele menneskeheden. Du er en udviklet sjæl når du kan sige, at du elsker hele menneskeheden. At lære i tryghed tager mange år. Man skal lære om både det gode og dét, der ikke er så godt. Man skal ikke give den åndelige verden skylden for dét, der sker i ens liv.

Vi skal lære igennem egne erfaringer og i eget tempo (ikke alt man skal lære handler om den åndelige verden, der kan være andre ting om kærlighed, venskab, had… mange ting – også frygt som  er hvor faren begynder). Det er fint, at man læser bøger og lærer om den åndelige verden hen ad vejen, men man behøver ikke at lære alt på én gang. Hvor mange ved egentlig, hvad et medium er?  Hvor mange kan fortælle forskellen på en clairvoyant og et medium? Mange har jeg oplevet blive tavse alene ved de simple spørgsmål, så hvor meget har de lært?

Jeg forstår ikke, hvordan et medium pludselig har fået så meget magt, som det har fået.  Clairvoyante kan pludselig “alt” skal alt og vil alt. Alt bliver blandet sammen Jeg ser det når jeg læser omkring forsvundne mennesker. Det skaber sådan en uro og så får vi dem, der er skeptiske ind over og en ny kamp begynder, som er skadelig for dem, med ægte, eller bare stærkere, evner.

Et medium er et menneske som alle andre, der har fået et liv, de skal lære af, og i deres tempo. Hvad de lærer, er ikke nødvendigvis det samme, som I skal lære eller på den samme måde, I skal lære på. Min egen mediumistiske udvikling er direkte fra den åndelige verden; de underviser mig på forskellige måder og viden bliver nu givet til mig i  en anden form end hidtil, der stemmer overens med mit udviklingsniveau.

Tro på, at I nok skal lære dét I er sat til, hvis bare I lytter til jeres intuition og jeres fornuft – men husk: JERES liv er JERES skole. Det er dén vej, I skal gå og i dét tempo. Lyt til jer selv og lad livet ske i stedet for at opsøge alt muligt og alle mulige.

Dem af jer der ønsker at udvikle jeres evner, spørg jer selv: hvad er det jeg vil med f.eks mediumskab eller healing?  Har jeg tid til at udvikle mig selv? Man skal ikke bare åbne en skole og begynde at undervise andre, efter få år i faget.

Viden kommer ikke igennem internettet og bøger – den kommer igennem livet og de erfaringer, man samler op på vejen.

discovering-spiritual-light