● Maj – Børn til klarsynsdemo

Små børn til Marions klarsynsaftener frarådes.

Marion opfordrer til, at man lader sine børn (op til 12 år) blive hjemme, hvis man ønsker at deltage i en klarsynsdemonstration. Dette skyldes, ud fra erfaring, at selvom mange børn er følsomme og… selv kan fornemme den åndelige verden, så forstår de stadig ikke, hvad der foregår, samt kan have svært ved at sidde stille i længere tid ad gangen. Nogle forældre giver deres børn ipads og telefoner for at de skal sidde stille, men Ipads og telefoner kan faktisk skabe forstyrrelser i energien nødvendig for at opnå kommunikation. Energierne, som Marion og den åndelige verden skal arbejde med, skal være i orden! Et barns tilstedeværelse kan sætte en dæmper, eller helt forhindre, fænomener i at forekomme, da åndeverdenen ikke ønsker at skræmme børnene, samt kan børnenes urolighed forstyrre energierne og skifte fokus fra demonstrationen, og her synker energierne som sagt, og stemningen, hvilket også påvirker Marions kontakt. Sker dette, må man desværre forlade salen med barnet, for at demonstrationen kan fortsætte og fænomenerne kan finde sted.”

Der ud over vil vi gerne bede alle om at blive siddende i salen, indtil sidste ord og farvel er sagt. Det er utrolig forstyrrende og respektløst, både overfor Marion og de andre gæster, at folk begynder at gå før det er helt slut. Det er også sket, at selvom man troede det var slut, at der alligevel kom en besked mere fra den anden side. Så kære alle sammen – bliv siddende! Tak

Vi håber, at forældrene vil respektere dette. Tak.  :-)