● Ny artikel: Videnskaben får øjnene op for nærdødsoplevelser

Nærdødsoplevelser bekræftet af videnskaben

Er  ud-af-kroppen erfaringer gyldige, eller er de bare illusoriske produkter af fejl i hjernen?

Dr. Crookall, fra universitetet i Aberdeen, har skrevet 9 bøger om ud-af-kroppen tilfælde, på grund af den overvældende mængde beviser i deres favør. Fænomenet er velkendt og ret udbredt i dag, hvor en lang række mennesker hævder, at have oplevet at have forladt deres fysiske krop, for senere at vende tilbage til den, men er der noget videnskabeligt belæg for fænomenet ?

Et opsigtsvækkende eksperiment er blevet udført af Dr. Charles Tart, en professor emeritus i psykolgi ved et universitetet i Californien samt intruktør i psykiatri på medicinske studier i Virginia. Dr. Tart har offentliggjort en undersøgelse i “the Journal of the American Society for Psychical Research”, som kan være den mest kendte og frygtede ud-af-kroppen undersøgelse nogensinde lavet.

 

LÆS HELE ARTIKLEN VED AT TRYKKE HER!