● 2 sittere søges i København.

 

Veletableret Fysisk Cirkel i København søger 2 nye sittere.

På grund af sygdom har vi desværre måtte sige farvel til 2 dejlige sittere, som vi hermed søger stedfortrædere til.
Vi skal bruge 1 mandlig og 1 kvindelig sitter, som kender til fysisk mediumskab. Ikke nødvendigvis i praksis, men meget gerne på det teoretiske plan, kende til filosofien og forskellen på mentalt og fysisk mediumskab.
Vores cirkel er meget velfungerende og harmonien er særdeles god, så vi håber naturligvis på, at vi kan finde 2 sittere som kan matche vores harmoni og som er villige til at indgå i dette vidunderlige arbejde med et åbent og positivt sind.
Cirklen mødes på Nørrebo hver mandag kl. 17.00 – ca.21.00.

Mange hilsner,
Marion Dampier-Jeans 

 

OBS! Sitterne er fundet. Tusind tak til jer alle for interessen.