● Henvendelse med manipuleret billede

Manipuleret billede

Snyd inden for mediumskab, i særdeles fysisk mediumskab, er desværre en velkendt faktor. Men hvad sker der, når det ikke er et medium, der forsøge at bedrage – men en “udenforstående”??

Er det rimeligt, at mennesker med ufine intensioner – hvad enten det er negative skeptikere eller almindelige mennesker – forsøger at fuske med sandheden?

Jeg har med mine mange års erfaring med åndeverdenen lært, aldrig at tage information af nogen art for gode varer, uden at være positiv kritisk over for sagen og stille spørgsmål ind til det. Ånderne har lært mig, ja de nærmest beder os alle indtrængende, om at undersøge og ikke stille os tilfredse med svar, der er utilfredsstillende.

Jeg får løbende henvendelser fra folk, der præsenterer mig for et billede med åndelig aktivitet, samt en dertilhørende historie. Men når mennesker begynder at manipulere med virkeligheden, og når det vedrører åndeverdenen, der står uforskyldt indblandet i denne sammenhæng, så bevæger vi os i en meget kedelig retning!

Billederne ovenfor blev sendt til mig med følgende forklarende historie:

“Hej marion.. først tak fordi du vil prøve at hjælpe os… først vil jeg svare på om vi kender pigen.. jeg kender hende ikke men alle mine tre børn har set hende igennem deres opvækst (som en tilstedeværelse). Hun er åbenbart knyttet til min datter X, det er hende på nr 2 billede sammen med hunden. Vil lige fortælle at X ofte ser hende men hun er ikke bange… mange julehilsner fra XX.”

Jeg kontakter herefter en ekspert, jeg kender, inden for området omkring manipulering og snyd af billeder, og han bekræftede kun min mistanke om, at der var noget lusket ved billedet.

Herefter skriver jeg tilbage til XX, og fortæller beder om yderligere oplysninger omkring billedet, for at kunne fastslå dets ægthed.
Men der går ca. en måned, før jeg hører fra hende igen og denne gang får jeg følgende to henvendelser retur fra XX:

“Ups, alt det jeg skrev er væk men fotoet er af min datter og det andet er et hun har taget..sender det til dig fordi jeg tror du vil finde det interessant..jule knus fra XX

hej marion …nu fik jeg det rigtigt skidt indeni… det er mig som har skrevet til dig…er midt i en uddannelse og har fuldstændigt svedt det ud igen..er startet nyt praktiksted og det har taget min fulde opmærksomhed…dette billede jeg har sendt dig har jeg fundet ud af er svindel…der er åbenbart et app på iPhone som man kan hente ned..er frygeligt ked af at jeg har brugt din tid på sådan noget…men vidste det jo ikke….så beklager endnu engang rigtigt meget..kærlig hilsen XX”

Se, nu ændrer historien og fakta sig pludselig drastisk!
Jeg skriver atter tilbage til XX og får denne gang dette sidste svar:

“Nu vil jeg prøve at forklare… pigen på dette billede ligner en pige som mine børn igennem deres opvækst har set…og som stadig er omkring min datter X…derfor troede jeg jo også på billedet.. pigen med cigaretten kender jeg ikke, men det gør min datter…har spurgt X om du må bruge billedet og hun siger ja hvis man kan sløre pigen med cigaretten..har jo selv oplevet åndelige ting men dog aldrig set dem… har lært en meget vigtig lektie i alt det her..og det er at som du selv skriver der findes rigtigt meget svindel og humbug i alt dette her..og har det rigtigt skidt indeni…blev jo meget overrasket da jeg så billedet… og havde ingen anelse om at nogen kunne finde på at kunne finde på sådan noget syntes slet ikke om det…kh XX”

Så fra at starte med at være meget konkret mht. fakta om billedet ændrer historien sig 180 grader.

Ét er, at det rent faktisk er ånderne der fremstår som syndebukke her (sammen med den/de personer, der står bag usandhederne), men har de personer, der står bag dette, tænkt over de andre konsekvenserne?

I dette tilfælde den lille pige, der på billedet figurerer som død. Hvem er hun? Hvad siger hendes forældre til, at hun bliver fremstillet på denne måde? Hvad siger siger den levende pige på billedet til det?