Author Archives: Marion Dampier-Jeans

● Klarsynsdemonstration – hvad du skal vide.

Et møde med den åndelige verden

Flere gange om året rejser Marion rundt i Skandinavien, for at holde workshops og klarsynsaftener, der er enormt efterspurgte. Men hvad er en klarsynsaften og hvad sker der dér?

Klarsyn er et form for møde, hvor den åndelige og den fysiske verden samles igennem mental mediumskab. Mental mediumskab betyder, at det er mediet selv (Marion) der er i direkte kontakt og formidler beskederne videre til dem, der er mødt op. Marion åbner sig altså op for den åndelige verden ved at hæve sine vibrationer, så hendes og den åndelige verdens frekvenser kan mødes og kommunikere. Hun bliver dermed meget fintfølende over for energi og andre vibrationer i rummet, der kommer fra begge verdener. Det betyder også, at dem der møder op har et medansvar for, at energien holdes ren, så mødet kan gennemføres.

Hvad består medansvaret i?

Energien er altafgørende for, at der kan bygges bro mellem de to verdener. Negativ energi, vrede, irritation, alkohol og anden misbrug der påvirker ens egen energi, kan ødelægge energien i rummet. Har man drukket dagen forinden eller på selve dagen, og møder man op beruset, kan det også have indflydelse på Marion direkte, da der er ”skruet op” for styrken for alle hendes sanser, så hun kan opnå kontakten. Det betyder, at Marion vil kunne mærke dén alkohol eller piller man har indtaget som om, at hun selv har taget det samme, hvilket kan have konsekvenser for hendes koncentration og kommunikation. Alkoholindtag beder vi jer lade være med under klarsynsdemonstration og op til.

Deltag aktivt
Når Marion opnår kontakt og begynder at beskrive ånden der er trådt frem, skal man give sig til kende og løfte hånden i vejret, hvis man genkender beskrivelsen. Svar tydeligt: JA, NEJ eller MÅSKE! Man får en mikrofon så Marion og alle andre kan høre, hvad man siger, så husk at den skal op til munden og ikke ned til maven. Er der flere der kan genkende beskrivelsen, vil Marion begynde at finde ud af, hvem der er den rigtige modtager og det kræver blandt andet, at hun får lov til at høre ens stemme. Stemmen er også vigtig fordi den udsender en vibration, som giver Marion energi til at holde fast i kontakten. Vi forstår at nogle kan blive overvældet over at de får en besked, men giver man ikke energi til kontakten og sidder uden at svare, gør man det sværere for Marion. “Ja”, “Nej” eller ”Måske” er nødvendigt. Vær søde ikke at holde jer tilbage. Vi har før oplevet at folk ikke tør at sige noget i øjeblikket (men skriver senere en privat besked eller går op til hende efter klarsyn for at sige, at beskeden faktisk var til dem). Marion efterlades dér uden en modtager og kæmper fordi hun ved, at ånden tilhører én tilstede, der har valgt at forblive tavs. Det er frustrerende for både den åndelige verden (der nogle gange må gå uden at få givet deres besked fordi ingen ville tage imod den), samt er det frustrerende for Marion og alle andre, der er mødt op den aften
Elekronik
Telefoner, ipads osv. skal være slukkede eller i det mindste være på flytilstand, så man ikke kan blive forstyrret. Der sendes hele tiden signaler til og fra telefoner, der kan skabe forstyrrelser i energien i rummet. Vi oplever ofte, at selvom vi beder telefoner blive slukket lige før klarsynet går i gang, gør nogle det alligevel ikke og de ringer under klarsynet. Er du bange for du ikke kan huske din kode til at tænde den igen, så sæt telefonen på flytilstand (ikke kun lydløs). Vi beder jer respektere det.
Lad børnene blive hjemme
Børn under 14 år bedes blive hjemme under en klarsynsdemonstration da vi har erfaret, at de kan begynde at kede sig, bliver urolige og fare rundt i salen eller græde, hvilket forstyrrer alle andre tilstede og kan sætte en dæmper for den nødvendige energi. Da Marion er et fysisk medium betyder det, at der også kan forekomme fysiske fænomener som den åndelige verden vil vise. Er der børn tilstede, vil den åndelige verden ikke skabe fænomener, for ikke at skræmme dem.
Efter klarsynet

Når Marion afslutter klarsynet, er der nogen der kommer op og hilser på hende, får signeret sin bog og tager billeder. Nogle af dem der har fået en besked fra den anden side, kommer også efterfølgende op for at spørge mere ind til kontakten. Det sidste vil vi gerne bede folk lade være med. Marion er træt efter sådan en aften og kan ikke bruge ekstra tid på yderligere private spørgsmål. Hun gav den besked hun skulle mens hun arbejdede og derefter afsluttes kontakten. Tag imod beskeden når du får den og tag den med dig. Lad Marion derefter få ro. Billeder eller signeringer er okay, men respektér at hun er træt og bed ikke om svar på andre spørgsmål. Tak!

 

Sidst, men ikke mindst – nyd oplevelsen og byd den åndelige verden velkommen! :-)

● Workshop, Oslo d. 11-12/2-17

Nytt kurs fra Marion Dampier-Jeans! Praktisk fysisk mediumskap

nw

Kurset finner sted på Haraldsheim, lørdag og søndag 11. og 12. februar 2017, fra kl. 10.00-18.00.
Pris kr 2.500,-  (hvorav dep. kr 1.000,-). Påmelding skjer skriftlig til kurs@mediumskap.no.  Obs! Få antall plasser.

Ønsker du å lære mer om fysisk mediumskap? Vil du lære av en av de aller beste?
Bli med på et todagers fordypningskurs, hvor det fysiske mediumskapet og den tradisjonelle fysisk sirkelen står i fokus.   Vi ser på mediets, sirkellederens og sitternes rolle, samhandlingen mellom disse og den åndelige
verden, og hvordan vi kan trygge denne kontakten.

Blant temaene som tas opp kan nevnes;

  • Hvem kan sitte i en fysisk sirkel? 
  • Hvordan setter vi opp en fysisk sirkel? 
  • Hva er mediets oppgave? 
  • Hva er sirkelleders oppgave? 
  • Hva er sitternes oppgave?

Vi ser dessuten på transen og de ulike faser, og hvordan vi skiller det mentale fra det fysiske.
Kurset er praktisk, hvilket vil si at det undervises etter prinsippet «learning by doing». Har du ikke sittet i en sirkel før, er dette en UNIK mulighet!

 

Dansk-norske Marion Dampier-Jeans, regnes for å være det fremste medium i Norden. Med over 48 års erfaring hører Marion til blant eliten av undervisere.   Marion er født inn i en spirituell familie, og har hatt evnen til må se og kommunisere med åndene siden hun var barn. Marion er det medium som brakte spiritismen tilbake til Skandinavia og yter stor respekt for sitt arbeid. Foruten en rekke TV program i USA, England, Island og Grønland, har hun bl.a. deltatt i Åndenes makt, Fornemmelse for mord og Ånderne vender tilbake.
Marion er dessuten Skandinavias mestselgende alternative forfatter med over 200.000 solgte eksemplarer. Hun har hittil skrevet fire bøker om sitt liv med åndene, og ytterligere to bøker er under bearbeidelse.

 

 

 

● Igennem vores liv, skal vi lære.

Vi er alle blevet tildelt et liv, der skal gøre det muligt for os at lære noget specifikt, som vi mangler at lære - om man vil det eller ej. Igennem livet, skal vi lære!

Den eneste måde for os at lære rigtigt på, er ved at leve livet, på godt og ondt, og kæmpe os igennem de udfordringer, der bliver sat på vores vej. De udfordringer er en hjælp til vores udvikling. Det er nemt at blive opslugt af viden om en åndelig verden. Det kan være rigtig interessant og vores nysgerrighed kan få os til at søge efter flere og flere svar forskellige steder.

Der er forskellige mennesker og der er mange, der uddanner sig til at kommunikere med den åndelige verden fordi de tror, at det er noget man kan lære igennem uddannelse. Derfor er der også mange man kan vælge at lære af. Udviklingen starter dog kun fra én selv. Der er mange der søger svar og viden, og dermed hopper derfor fra det ene medium til det andet og skifter dem ud, hvis de tror en anden kan lære dem endnu mere og måske endnu hurtigere. Dette har blandt andet ført til, at mange clairvoyante og medier er begyndt at konkurrere med hinanden, fordi de skal kæmpe om deres ”elever” og derfor få dem selv til at se ud som de bedste. Det skaber jalousi, egoisme og angst for, at de vil miste elever til andre, og det får folk til at bruge beskidte tricks – blandt andet at forbyde deres elever at snakke med andre medier, eller at undervise i alt muligt andet som healing, krystaller, tarot, numerologi og andre ting, fordi de vil kunne alt. Et menneske kan umuligt lære alt grundigt, hvis de lærer lidt om meget forskelligt hele ting. Hvad kan vi efter få år? Ofte hører jeg nogen fortælle, at de har kunne noget fra barns barn, så hvorfor har det ikke været part af ens liv mens man har vokset op? Hvorfor har deres åndelige hjælpere så ikke stået hånd i hånd med dem og videreuvdiklet dem? Udvikling tager år, ansvar og disciplin -  ikke bare for den åndelige verden, men også for jer, der vil lære. Det kan skabe en ubalance at hoppe fra det ene medium til det andet, og det skaber problemer for både jer og medierne. Dér begynder egoet at kæmpe sig frem.

Mediumskab udvikles igennem cirkler. Man udfører det ikke for sig selv, men for den anden verden, for at kunne blive brugt og lære at forstå den åndelige filosofi og lære, hvordan alting hænger sammen. Lad os først forstå, at ægte kærlighed er ren kærlighed – dén kærlighed, som ikke søger noget til sig selv, og i sin højeste form omfavner hele menneskeheden. Du er en udviklet sjæl når du kan sige, at du elsker hele menneskeheden. At lære i tryghed tager mange år. Man skal lære om både det gode og dét, der ikke er så godt. Man skal ikke give den åndelige verden skylden for dét, der sker i ens liv.

Vi skal lære igennem egne erfaringer og i eget tempo (ikke alt man skal lære handler om den åndelige verden, der kan være andre ting om kærlighed, venskab, had… mange ting – også frygt som  er hvor faren begynder). Det er fint, at man læser bøger og lærer om den åndelige verden hen ad vejen, men man behøver ikke at lære alt på én gang. Hvor mange ved egentlig, hvad et medium er?  Hvor mange kan fortælle forskellen på en clairvoyant og et medium? Mange har jeg oplevet blive tavse alene ved de simple spørgsmål, så hvor meget har de lært?

Jeg forstår ikke, hvordan et medium pludselig har fået så meget magt, som det har fået.  Clairvoyante kan pludselig “alt” skal alt og vil alt. Alt bliver blandet sammen Jeg ser det når jeg læser omkring forsvundne mennesker. Det skaber sådan en uro og så får vi dem, der er skeptiske ind over og en ny kamp begynder, som er skadelig for dem, med ægte, eller bare stærkere, evner.

Et medium er et menneske som alle andre, der har fået et liv, de skal lære af, og i deres tempo. Hvad de lærer, er ikke nødvendigvis det samme, som I skal lære eller på den samme måde, I skal lære på. Min egen mediumistiske udvikling er direkte fra den åndelige verden; de underviser mig på forskellige måder og viden bliver nu givet til mig i  en anden form end hidtil, der stemmer overens med mit udviklingsniveau.

Tro på, at I nok skal lære dét I er sat til, hvis bare I lytter til jeres intuition og jeres fornuft – men husk: JERES liv er JERES skole. Det er dén vej, I skal gå og i dét tempo. Lyt til jer selv og lad livet ske i stedet for at opsøge alt muligt og alle mulige.

Dem af jer der ønsker at udvikle jeres evner, spørg jer selv: hvad er det jeg vil med f.eks mediumskab eller healing?  Har jeg tid til at udvikle mig selv? Man skal ikke bare åbne en skole og begynde at undervise andre, efter få år i faget.

Viden kommer ikke igennem internettet og bøger – den kommer igennem livet og de erfaringer, man samler op på vejen.

discovering-spiritual-light

 

● Maj – Børn til klarsynsdemo

Små børn til Marions klarsynsaftener frarådes.

Marion opfordrer til, at man lader sine børn (op til 12 år) blive hjemme, hvis man ønsker at deltage i en klarsynsdemonstration. Dette skyldes, ud fra erfaring, at selvom mange børn er følsomme og… selv kan fornemme den åndelige verden, så forstår de stadig ikke, hvad der foregår, samt kan have svært ved at sidde stille i længere tid ad gangen. Nogle forældre giver deres børn ipads og telefoner for at de skal sidde stille, men Ipads og telefoner kan faktisk skabe forstyrrelser i energien nødvendig for at opnå kommunikation. Energierne, som Marion og den åndelige verden skal arbejde med, skal være i orden! Et barns tilstedeværelse kan sætte en dæmper, eller helt forhindre, fænomener i at forekomme, da åndeverdenen ikke ønsker at skræmme børnene, samt kan børnenes urolighed forstyrre energierne og skifte fokus fra demonstrationen, og her synker energierne som sagt, og stemningen, hvilket også påvirker Marions kontakt. Sker dette, må man desværre forlade salen med barnet, for at demonstrationen kan fortsætte og fænomenerne kan finde sted.”

Der ud over vil vi gerne bede alle om at blive siddende i salen, indtil sidste ord og farvel er sagt. Det er utrolig forstyrrende og respektløst, både overfor Marion og de andre gæster, at folk begynder at gå før det er helt slut. Det er også sket, at selvom man troede det var slut, at der alligevel kom en besked mere fra den anden side. Så kære alle sammen – bliv siddende! Tak

Vi håber, at forældrene vil respektere dette. Tak.  :-)

● Påsken og Spiritismen

Marionspiritist

Påsken er en religiøs fejring af Jesu genopstandelse. Spiritismen, som helt simpelt er troen på liv efter døden og åndelig kommunikation, er ikke bundet til nogen religion, og derfor heller ikke til deres regler. Med det sagt, betyder det ikke, at Spiritister ikke ser pointen i påsken – tværtimod. Jesu ”genopstandelse”, eller tilbagevenden til den åndelige verden efter et fysisk liv på jorden, kan Spiritister i den grad godt forholde os til.

Burde man som spiritist derfor fejre påsken? Hvad siger spiritismen i det hele taget om korsfæstelsen og Jesus?

Først og fremmest er det vigtigt at forstå, at fordi Spiritismen ikke hører under nogen religion, eller religiøse dogmer, så har man friheden til at fejre hvad end man vil og selv bestemme, og man vil være kristen, buddhist, islamist og Spiritist tilsammen, eller blot spiritist og intet andet. Det blander Spiritismen sig ikke i, for dér respekteres folks frie vilje i alle aspekter af deres liv

 

Jesus og åndeverdenen

Jesus er en anerkendt figur inden for Spiritismen, dog i form af et medium, der kunne tale med ”de døde” (husk, at ”døden” kun forbindes med den fysiske krops død, og ikke hele ens bevidsthed og ånd), samt i form af en healer, der kunne kurere de syge og svage. Åndeverdenen, der har talt til os gennem fysiske cirkler, bekræfter også Jesu eksistens, men understreger også, at han er én af de mest højtudviklede ånder, og er derfor på en hel anden åndelig plan i deres verden, og ses derfor ikke af alle. Det er sådan, at åndeverdenen er delt op i forskellige frekvenser og vibrationer, som man også mere billedligt kan forklare som forskellige ”etager”. Alt efter hvor udviklet man er, hvordan man har levet sit liv og har været over for sig selv og andre, ender man på tilsvarende ”etage” i den åndelige verden. Det er simpelthen ikke muligt for en, der har levet et mørkt, ondt, egoistisk og dårligt liv, at leve på en vibration (etage) i den åndelige verden, der består af stærkt lys og kærlighed -Vedkommende vil ikke kunne holde vibrationen ud, enkelt sagt. Jesus er på én af de øverste ”etager” og også blandt de eneste af de højtudviklede ånder, der nogensinde har valgt at blive reinkarneret, ifølge beskeden vi fik.

Når vi selv mister én, der står os nær, mindes vi også naturligt deres to datoer: fødsel og død. Det er der intet forkert i, og det samme gælder Jesu liv (Jul og påske). Ifølge Lukasevangeliet, eksisterede der allerede en form for kulturfest på samme tidspunkt, mens Jesus levede. Derfor kan man sige, at ”påsken” eksisterede før Jesus, men at kirken, over tid, har givet festen en ny betydning.

 

Dommedag:

De kristne kirker påstår, at Jesu genopstod fysisk, med kød, blod og sjæl, samt at alle en dag ligeledes vil genopstå og blive dømt og ”sorteret”, alt efter deres liv og gerninger. Et menneskes logik og fornuft, vil afvise sådan en teori, da det jo er fysisk umuligt og moralsk uretfærdig, vil nogen mene, for hvem er i det hele taget kvalificeret nok til at tage de beslutninger og dømme sådan?

 

Maria Magdalena og Jesu materialisation

Inden for Spiritistisk fænomenologi, er det ganske almindeligt at have opnået kontakt med dem, der ikke længere besidder en fysisk krop (ånder). Under fysisk mediumskab går man et skridt videre, og ikke bare får kontakt, men også materialisationer (ser, kan tale og røre ånden, som var de lige så fysisk levende, som os). Hvordan det hænger sammen med historien om Jesus, er følgende:

Da Maria Magdalena, efter Jesu var lagt til hvile, besøgte hans gravsted med blomster og for at bede, var stenen ind til graven skubbet til side. Jesus viste sig for Magdalena, og her er det, at der er fundet en materialisation sted. For at sådan en materialisation kan ske, skal ektoplasmiske væsker udtrækkes fra ”de fysisk levende”, for at en ånd, der jo er uden krop, kan bygge sig op og vise sig fysisk for alle. Videnskabsmænd har siddet med under fysiske seancer over de sidste 100 år, og har selv set, rørt og dokumenteret for ektoplasma. Der er desværre, som i alle andre brancher, også fundet snyd sted, hvor falske medier har medbragt lagener for at kopiere ektoplasma, men er så blevet afsløret, hvilket hver gang er et slag for de ÆGTE medier, der  virkelig er i stand til at producere ektoplasma. Medier er derfor blevet bundet fast til stole, holdt i hånden, kontrolleret i alle kroppens åbninger osv. inden en seance, for at man var sikker på, at de ikke skjulte stykker stof på sig, som de kunne snyde med.

Hvad dette ektoplasma nemlig gør, er først at blive taget fra mediet, og de andre tilstede under en seance, for derfor at blive sat sammen igen på en måde, så ånderne kan bruge det. Det er altid først i mere flydende form, men som det bygger sig mere og mere op, bliver det både tykkere og stærkere, for til sidst at danne et lagenlignende stof, som ånderne kan ”pakke sig ind i” og bygge en synlig krop (se billeder under fysisk mediumskab øverst på siden). Ser man på de religiøse skrifter, er Jesus netop iført hvide klæder, når han viser sig for Magdalena, og senere igen for sine disciple efter 40 dage.

Dette er ikke en forklaring, som religioner vil støtte op omkring, selvom det ganske vist er noget, der stadig sker i dag. Tværtimod prøver religioner at holde deres tilhængere væk fra spiritister, fordi  de er bange for, at deres religion sådan vil miste opbakning, dog dukker der alligevel mange troende, kristne op i de spiritistiske kirker, for at modtage beskeder fra deres egne afdøde gennem medier, på trods af, at åndelig kommunikation forbydes af deres egen religion.

Konklusion

Selvom religionerne ikke er helt enige med Spiritister, og taget i betragtning af, at påsken nu er kendt som en Kristen, og altså religiøs, fejring, betragter spiritismen stadig påsken, som en stor transformation, en sejr for livet efter døden og Jesu sidste lektion hvor han viste, at på trods af en manglende fysisk krop, så fortsætter man stadig med at leve, også selvom det er i en anden dimension. Denne overgang fra fysisk til ånd, sker også omgående ifølge den spiritistiske filosofi, og derfor anerkender man ikke  ”døden”, som andet end en overgang, da ånden aldrig dør, men bare mister et hylster, som er nødvendigt for et tidsbegrænset, fysisk liv.

 

jesus-resurecion-tomb

● Ny artikel: Videnskaben får øjnene op for nærdødsoplevelser

Nærdødsoplevelser bekræftet af videnskaben

Er  ud-af-kroppen erfaringer gyldige, eller er de bare illusoriske produkter af fejl i hjernen?

Dr. Crookall, fra universitetet i Aberdeen, har skrevet 9 bøger om ud-af-kroppen tilfælde, på grund af den overvældende mængde beviser i deres favør. Fænomenet er velkendt og ret udbredt i dag, hvor en lang række mennesker hævder, at have oplevet at have forladt deres fysiske krop, for senere at vende tilbage til den, men er der noget videnskabeligt belæg for fænomenet ?

Et opsigtsvækkende eksperiment er blevet udført af Dr. Charles Tart, en professor emeritus i psykolgi ved et universitetet i Californien samt intruktør i psykiatri på medicinske studier i Virginia. Dr. Tart har offentliggjort en undersøgelse i “the Journal of the American Society for Psychical Research”, som kan være den mest kendte og frygtede ud-af-kroppen undersøgelse nogensinde lavet.

 

LÆS HELE ARTIKLEN VED AT TRYKKE HER!

● October: First hint of ‘life after death’ in biggest ever scientific study.

, Science Correspondent | 07 Oct 2014
The Telegraph, UK

Southampton University scientists have found evidence that awareness can continue for at least several minutes after clinical death which was previously thought impossible

Forest path in the woods

Death is a depressingly inevitable consequence of life, but now scientists believe they may have found some light at the end of the tunnel. The largest ever medical study into near-death and out-of-body experiences has discovered that some awareness may continue even after the brain has shut down completely.

It is a controversial subject which has, until recently, been treated with widespread scepticism.But scientists at the University of Southampton have spent four years examining more than 2,000 people who suffered cardiac arrests at 15 hospitals in the UK, US and Austria. And they found that nearly 40 per cent of people who survived described some kind of ‘awareness’ during the time when they were clinically dead before their hearts were restarted.

One man even recalled leaving his body entirely and watching his resuscitation from the corner of the room.

Despite being unconscious and ‘dead’ for three minutes, the 57-year-old social worker from Southampton, recounted the actions of the nursing staff in detail and described the sound of the machines.
“We know the brain can’t function when the heart has stopped beating,” said Dr Sam Parnia, a former research fellow at Southampton University, now at the State University of New York, who led the study.
“But in this case, conscious awareness appears to have continued for up to three minutes into the period when the heart wasn’t beating, even though the brain typically shuts down within 20-30 seconds after the heart has stopped.
“The man described everything that had happened in the room, but importantly, he heard two bleeps from a machine that makes a noise at three minute intervals. So we could time how long the experienced lasted for.
“He seemed very credible and everything that he said had happened to him had actually happened.”

Of 2060 cardiac arrest patients studied, 330 survived and 140 said they had experienced some kind of awareness while being resuscitated. Although many could not recall specific details, some themes emerged. One in five said they had felt an unusual sense of peacefulness while nearly one third said time had slowed down or speeded up. Some recalled seeing a bright light; a golden flash or the Sun shining. Others recounted feelings of fear or drowning or being dragged through deep water. 13 per cent said they had felt separated from their bodies and the same number said their sensed had been heightened.

Dr Parnia believes many more people may have experiences when they are close to death but drugs or sedatives used in the process of rescuitation may stop them remembering.

“Estimates have suggested that millions of people have had vivid experiences in relation to death but the scientific evidence has been ambiguous at best.
“Many people have assumed that these were hallucinations or illusions but they do seem to corresponded to actual events.
“And a higher proportion of people may have vivid death experiences, but do not recall them due to the effects of brain injury or sedative drugs on memory circuits.
“These experiences warrant further investigation. “

Dr David Wilde, a research psychologist and Nottingham Trent University, is currently compiling data on out-of-body experiences in an attempt to discover a pattern which links each episode.

He hopes the latest research will encourage new studies into the controversial topic.

“Most studies look retrospectively, 10 or 20 years ago, but the researchers went out looking for examples and used a really large sample size, so this gives the work a lot of validity.

“There is some very good evidence here that these experiences are actually happening after people have medically died.
“We just don’t know what is going on. We are still very much in the dark about what happens when you die and hopefully this study will help shine a scientific lens onto that.”

The study was published in the journal Resuscitation.

Dr Jerry Nolan, Editor-in-Chief at Resuscitation said: “Dr Parnia and his colleagues are to be congratulated on the completion of a fascinating study that will open the door to more extensive research into what happens when we die.”